Kenmerken
Rood
Wit
Zoete wijnen
Mousserend
Oostenrijk, Burgenland
Ja, Biologisch gecertificeerd
Ja gecertificeerd, 100% van eigen wijngaarden
Kloster am Spitz
http://www..klosteramspitz.at
Kloster am Spitz

Het domein Kloster am Spitz wordt gerund sinds 2005 door Thomas Schwarz gerund. Hij nam het over van zijn ouders en drukte gelijk zijn stempel op de bedrijfsvoering door over te gaan op biologische wijnbouw. Vanaf 2008 is het bedrijf officieel bilogisch gecertificeerd. Per jaar worden ongeveer 50.000 flessen wijn gemaakt, waarvan 1/3 wit en 2/3 rood. Thomas Schwarz is (gelukkig) geen doorsnee wijnmaker, hij maakt wijnen met een duidelijk smaakprofiel zonder de elegantie en structuur uit het oog te verliezen. Een jonge topper om te volgen!

De wijnen van Kloster am Spitz
  • Kort
    Uitgebr.
    Blaufränkisch
    Log in om de prijs te zien
  • Kort
    Uitgebr.
    Antonius – merlot – cabernet sauvignon – syrah
    Log in om de prijs te zien
  • Kort
    Uitgebr.
    Muschelkalk chardonnay – weissburgunder
    Log in om de prijs te zien
  • Kort
    Uitgebr.
    Nepomuk blaufränkisch – syrah
    Log in om de prijs te zien
  • Kort
    Uitgebr.
    Kloster am Spitz – pinot noir
    Log in om de prijs te zien
  • Kort
    Uitgebr.
    Rosen muskateller
    Log in om de prijs te zien
  • Kort
    Uitgebr.
    Perdix – 80ies oxidated
    Log in om de prijs te zien
  • Kort
    Uitgebr.
    Spitzmühle – grüner veltliner
    Log in om de prijs te zien
  • Kort
    Uitgebr.
    Sekt rosé – Thomas Schwarz
    Log in om de prijs te zien