Kenmerken
Rood
Wit
Portugal, Douro
Nee, Conventioneel
Ja gecertificeerd, 100% van eigen wijngaarden
Caves Messias
https://www.cavesmessias.pt/
Caves Messias

Het bedrijf werd in 1926 opgericht door de heer Messias Baptista, die tot 1973 voorzitter was. Het management is nog steeds in handen van de afstammelingen van de familie Messias. Sinds de oprichting produceert en verkoopt Messias wijnen van hoge kwaliteit uit de belangrijkste afgebakende regio’s: Bairrada, Douro, Dão, Vinho Verde, Beiras en Vinho do Porto.

Dankzij een goed geplande productie- en marketingstrategieën is Messias een van de weinige bedrijven die een compleet assortiment wijnen en sterke dranken uit de beste Portugese regio’s produceert. En waarbij de druiven van  haar eigen landgoederen worden geteeld en gemaakt. Kortom een modern, technisch hoogstaand bedrijf waar wijnen worden gemaakt die passen bij de hedendaagse smaak.

De stijl van de wijnen:

De wijnen zijn loepzuiver en van lokale Portugese druiven gemaakt. Deze druiven zijn niet ‘de makkelijkste’ om een wijn van te maken die; en klasse heeft, en lekker fruit, en beheerste tannine en doet verlangen naar een tweede glas. Wij denken met deze serie van Messias dat wel gevonden te hebben. Viva os vinhos portugueses!

 

 

 

De wijnen van Caves Messias
 • Kort
  Uitgebr.
  Douro tinto – Estádio
  Log in om de prijs te zien
 • Kort
  Uitgebr.
  Vinho Verde Branco – Estádio
  Log in om de prijs te zien