Voor 13.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
Gratis bezorgd vanaf € 150,00
Snel je vaste bestelling herbestellen

Bodegas Arloren

Kenmerken
  • JUMILLA, Spanje
  • Doordachte wijnbouw, 100% van eigen wijngaard
  • Voornamelijk kalksteen wat bedekt is met klei
  • http://www.arloren.com

… The story of a dream

Bodegas Arloren is een droom die werkelijkheid is geworden. In 1975 is dit domein opgericht door een typisch Spaanse familie.  Vier generaties zijn er in geslaagd om met liefde het verhaal van het harde werk vast te leggen en buitengewone Spaanse wijnen te maken.Hier tellen maar 2 zaken en die zijn familie én kwaliteit. De familie Arce bestiert nu al 4 generaties Bodegas Arloren en zet het met volle energie door.
De warme familiebanden stralen uit over het gehele bedrijf, en dat komt de kwaliteit natuurlijk ten goede. Die kantoren zijn in Murcia, maar de kelders liggen in Cañada del Trigo in Jumilla. Uiteraard mogen de wijnen ook die DOC dragen. Jumilla wordt de laatste jaren steeds hoger geprezen voor de kwaliteit en eigenheid van de wijnen die daar vandaan komen. Naast wijn maken zie hier ook Vermut en Brandy.

Stijl van de Wijn

De wijnen van Arloren hebben een ‘vibe’, een klasse, een diepere dimensie die alleen hele goede wijnmakers in de wijn terug kunnen laten komen. Daarbij komt dat de Monastrell-druif die vibe in zich heeft, mits het op de juiste wijze geteeld en gemaakt wordt. Ook de Vermouth van dit huis behoort tot de hoogste kwaliteit van dit genre.

 

De balans tussen het zondoorstoofde karakter van de Monastrell en de frisse tonen in de afdronk zijn uitstekend in de wijnen van Arloren.

 

 

 

Helaas moet u 18 jaar oud zijn om onze selectie wijnen te bekijken