Voor 13.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
Gratis bezorgd vanaf € 150,00
Snel je vaste bestelling herbestellen

Caves Messias

Kenmerken

Het domein van loepzuivere wijn

Het bedrijf werd in 1926 opgericht door de heer Messias Baptista, die tot 1973 bestuursvoorzitter van deze wijnmakerij was. Het management is nu nog steeds in handen van de afstammelingen van de familie Messias. Sinds de oprichting produceert en verkoopt Messias wijnen van hoge kwaliteit uit de belangrijkste afgebakende regio’s: Bairrada, Douro, Dão, Vinho Verde, Beiras en Vinho do Porto.

Dankzij een goed geplande productie- en marketingstrategieën is Messias een van de weinige bedrijven die een compleet assortiment wijnen en sterke dranken uit de beste Portugese regio’s produceert. Daarbij worden de druiven op eigen landgoederen geteeld en alle wijnen zelf gemaakt. Kortom een modern, technisch hoogstaand bedrijf waar wijnen worden gemaakt die passen bij de hedendaagse smaak.

 

 

 

Stijl van de Wijn

De wijnen zijn loepzuiver en van lokale Portugese druiven gemaakt. Deze druiven zijn niet ‘de makkelijkste’ om een wijn van te maken die én klasse én lekker fruit heeft. Daarnaast bezitten de wijnen beheerste tannines en doen ze verlangen naar een tweede glas. Wij denken met deze serie van Messias dat  gevonden te hebben. Viva os vinhos portugueses!

Helaas moet u 18 jaar oud zijn om onze selectie wijnen te bekijken