Voor 13.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
Gratis bezorgd vanaf € 150,00
Snel je vaste bestelling herbestellen

Leitz

Kenmerken

Het domein van lekkere alcoholvrije wijn

Johannes Leitz is sinds 1996 lid van de VDP (Vereniging van de Beste Wijnproducenten in Duitsland) en een van de weinige ambassadeurs voor Duitse Rieslings die de moderne kwaliteiten en kennis van deze heerlijke wijnen naar de internationale markten van vandaag hebben gebracht.

Niet alleen met alcoholische wijnen is Johannes Leitz een pionier. De afgelopen jaren (al in 2007 mee gestart!) heeft hij een serie alcoholvrije wijnen gecreëerd, met de gedachte dat ook elke alcoholvrije wijn een weerspiegeling van de druif en zijn ondergrond moet zijn. Een serie karaktervolle alcoholvrije wijnen, die gelden als referentie voor deze categorie over de hele wereld. En ook met de ontwikkeling van deze wijnen wordt niet stil gezeten. Er wordt volop geëxperimenteerd met andere druivenrassen, maar ook gezocht naar een verdere verfijning van het product.

Stijl van de Wijn

Het beste voorbeeld van een alcoholvrije wijn. De riesling blijft wel degelijk zijn karakter houden en de gebruikelijke frisse appeligheid geef de wijn een knisperend karakter.

Helaas moet u 18 jaar oud zijn om onze selectie wijnen te bekijken